Sobre mi

Hola! Soc el Jordi. Visc en el petit poble de Lavern, un dels nuclis del municipi de Subirats. El poble està situat al bell mig del Penedès, envoltat de vinyes i bodegues d'on surten uns vins i espumosos deliciosos. Tot i ser un poble petit, tenim la sort de tenir una estació de tren que ens comunica amb Barcelona i Tarragona. Per una persona com jo, que va renunciar a tenir carnet de conduir i cotxe, el tren és un tresor.

Soc fill de la Internet dels 90. Hores i hores a l'IRC, molts aprenentatges compartits a fòrums, capficar-se fins a instal·lar primeres distribucions de GNU/Linux, participar de hackmeetings a Barcelona, Leioa, Madrid... En la Internet d'avui em busco la vida per fugir de la big tech i visc feliç guardant els meus documents, fotografies, contactes i calendaris en un Nextcloud. També administro un petit servidor virtual, on tinc un tou de magnífiques aplicacions gràcies a YounHost. Tot aquest pòsit tindrà centralitat en aquest blog.

Fa més de quinze anys que em dedico a la comunicació (política, periodística, corporativa). I milito en l'esquerra i l'independentisme.

Benvingudes!